Bătaie pe frigidere și mașini de spălat la Arad

Mai stiti stirile alea de la televizor cand aratau ce se intampla in diverse tari – deseori chiar in America de Black Friday? Da, lumea se batea la propriu ca sa prinda reducerile si rafturile se goleau in cateva minute. Ei bine, am vazut asta anula cesta si la Arad, desi sunt sigur ca nu a fost singurul oras unde lumea s-a inghesuit sa prinda reducerile ( mai mult sau mai putin adevarate! ). Iar de curand guvernul voia sa limiteze platile cu cash in Romania la maxim 5000 de lei, pai un frigider + o masina de spalat trec de suma asta ( vorba vine, am vazut ca sunt si la 1500 sau maxim 2000 bucata! ).

Bătaie pe frigidere și mașini de spălat la Arad

Unii ar zice ca romanii au asta in ADN, sa stea la coada si sa se ingramadeasca, eu una nu fac parte din categoria asta – unde e inghesuiala, eu fug. De mica cand ma trimiteau ai mei la magazin, daca erau mai mult de trei persoane la coada mergeam la joaca si reveneam peste o ora, in speranta ca nu va fi coada. Numi plac orasele aglomerate, iar Aradul a devenit unul destul de aglomerat. Pe de o parte imi place sa ma duc la Brico Store, mai nou parca ii zice Brico Depot – dar evit sa o fac tocmai pentru ca nu-mi place sa stau la casele alea supraaglomerate.

Stau si ma intreb, oamenii aia chiar nu aveau frigider si masina de spalat, voiau una noua si nu aveau bani si de aia au asteptat Black Friday? Eu ma gandesc cu groaza ca va trebui sa-mi schimb telefonul si laptopul, am un Note 10+ de la Samsung de ceva vreme si cred ca o sa ma lase bateria, iar procesorul i7 inca face fata cu brio, dar deja tastatura de la laptop face fite. Dar astept si sper sa ma mai duca macar doi ani, iar daca va fi nevoie sigur nu astept zilele de reduceri sa-mi iau altele noi.

Daca ma iau dupa stirile locale din Arad, unii au plecat acasa si cu 10 televizoare. Ce o sa faca cu ele? Le dau cadou la neamuri sau le vand la pret mai mare peste un an? Daca iei un frigider nou, ce faci cu cel vechi? Noi am vandut o casa la tara si ne-a ramas un frigider in plus, ca era destul de nou si noii proprietari nu au vrut sa-l ia la jumatate de pret, asa ca il tinem pe hol la casa din Arad, dar sincer sa spun, ne cam incurca.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *