BANCIU – Detectiv Animat ( noi episoade )

Rasfoiam YouTube-ul si am dat peste un proiect al unui baiat talentat, care ca orice om din categoria asta ( talentati ) are nevouie de bani ( marunti?! ). Proiectul se numea BANCIU – Detectiv Animat si evident este ( say NU ) o aluzie la Lumea lui Banciu, cu Radu in rolul principal. Se intampla sa dau de detectivul asta acum doi ani, chiar ma prinsese si pe mine ideea ( de un picior ) si ma gandeam sa invat sa fac animatii, sa le pun pe YouTube si sa ma imbogatesc asa cum a fost si cazul lui Jimmy. dar cum nu am nici talentul primului si nici perseverenta celui de-al doilea, am ramas la cateva incercari ( nereusite ).

BANCIU – Detectiv Animat ( noi episoade )

Chiar as fi vrut sa vad noile episoade din BANCIU – Detectiv Animat, dar nu a fost sa fie, proiectul si-a dat obstescul sfarsit la fel de repede cum a inceput, desi a avut parte si de ceva promovare printre bloggerii influenti din acea vreme. Nu am ajuns nici eu YouTuber, nici Toma nu a ajuns sas-i lanseze proiectul. Asta e, oricum inteleg ca-i merge bine si asa, in curand va avea 80.000 de abonati si cu putin noroc va primi si el placheta aia de la YouTube pentru prima suta de mii de abonati.

Deci pana la urma e adevarat, regula 80 – 20 sau cat de des iti reuseste o idee, oricat ar fi ea de buna e valabila. o dai in bara de 8 ori din 10, sau iti iese una din cinci, e tot aia. Ma uit la mine in portofoliu, din 50 de proiecte mi-au iesit 10, sa mai zici ca e coincidenta. Daca mai sap, din astea 10 doar doua sunt evergreen – merg si fara sa ma uit la ele cu anii ( lunile, zilele – depinde de cat sunt de ocupat! ). Nici la micul Toma nu a fost sa fie, proiectul sau cu detectivul Banciu era super de fain, dar daca nu a fost norocul langa el, s-a stins ca o lumanare.

Sa fi fost micul Toma mai insistent, sa fi facut nu doua clipuri ci 10, poate i-ar fi mers si ar fi aparut sponsori din mers ( evident ca atunci cand ceva merge, vin repede si aia de vor sa se afirme ). Uite eu sunt perseverent, scriu zilnic si nici nu ma gandesc la bani. La anul ( si la multi ani! ) o sa fie si soare – da ce zic eu soare, canicula – pe strada mea!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *