Am făcut primul milion

Cred ca cel mai usor a fost sa fac primul milion de forinti ( HUF ), asta de cand mi-am luat o casa in Ungaria. In EURO asta ar veni cam 2650 si i-am facut in maxim sase luni. Nici nu a fost greu cu un site mic cum este bani marunti, mai greu a fost sa ajung la cifra asta in lei – prima data in cei moldovenesti si apoi in RON – ca asa suntem noi, avem competitori in est si in sud ( Leva bulgareasca este de fapt tot leu! ). Deci un milion de RON ar veni cam 200 de mii de euro. Asta a fost sa zic asa mult mai greu, evident ca din site-uri mai greu sa ajungi la performanta asta, chiar daca insumezi veniturile pe un an de zile.

Am făcut primul milion

Primul meu milion de lei moldovenesti l-am facut de fapt in doi ani, au fost cei mai buni ani ai mei in mediul online. Aici s-a oprit visul de a deveni milionar, nici macar like-uri nu am atatea, deci cred ca va trebui sa regandesc strategia. Cel mai haios raspuns l-am avut de la un client ( roman ) din Germania, azi: n-am card de credit si CVV la el, deci nu pot plati online. NA, ce sa zic, e greu sa primesti si 10 euro, ce sa mai zic de milion?

In mod normal nu e chiar greu sa faci un milion, fie el si de lei romanesti, sau dolari/EURO. Sa zicem ca vorbim ( ne raportam ) la un an calendaristic. Asta ar insemna sa castigi zilnic cam 2750 de ceva. Chiar si bani sa fie, nu neaparat lei, ar fi un 28 rotunjit. Deci daca ai socoti in bani, ar deveni mai simplu. Din astia am destul de des, adica cam zece mii de lei, echivalentul a un milion de bani. Deci pot spune ca mi-a reusit socoteala, sunt milionar in bani romanesti. Sa multiplici asta de o suta de ori devine insa mult mai greu. Dar nu imposibil.

Sa studiem site-ul asta, care produce doar pentru ca este citit cam 350 de euro pe luna sau 4.200 pe an. Sa zicem ca ai avea 20 de site-uri care au performanta asta, unde ai ajunge? Pai destul de usor sa calculam, ar fi cam 7000 de euro pe luna sau 84 de mii pe an, iar in lei romanesti ar fi exact 420 de mii de RON. Cat mai e pana la jumatate de milion, in doi ani ai avea sacul plin. Doar ca nu e asa de simplu cum este sa scrii despre asta.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *