Unde a disparut 5GANG

Voi stiti de ce a disparut 5Gang din peisaj, adica cei cinci: Selly, Gami, Diana Condurache, Exploit si Vasco Tataru nu mai sunt o trupa, desi nu au anutat asta oficial. Recunosc ca pana acum nu v-am vorbit decat despre Andrei Șelaru, pentru ca de fapt nu am avut timp ” sa ma ocup de vloggerii mai importanti de pe la noi, iar acum cand m-am decis aflu ca de fapt nu mai am  despre cine ( sau ce ) scrie. N-am descoperit nici filele acestora, poate cu alta ocazie o sa ma ocup si de tema asta. M-am apucat sa scriu odata despre biscuitii lui Selly, ba chiar lumea ii cauta ( pe internet ), dar a trecut si etapa aia.

Unde a disparut 5GANG

La un moment dat 5Gang era sa devina 7, dar ca sa nu strice numele deja ajuns pe buzele multot tineri, au plecat doi si in locul lor au sosit Pain si Madalin Serban. Va dati seama ca au trecut atatia ani si eu nici macar nu v-am zis nimic despre „Un altfel de Crăciun„, regizat de Matei Dima, cunoscut probabil in randurile tinerilor drept BRomania. Al doilea film in care joaca Selly este Tabara, dar parca nu mai e vorba de 5Gang aici ci doar de Dia – adica Diana Condurache.

Creatorul – sa zic asa creierul trupei 5Gang a fost de fapt Vasco Tataru, in varsta de  X ani – adica 25 de ani pana pe 5 martie, cand mai imbatraneste cu un an, pe numele sau real Vasile tataru, dar va imaginati cum ar fi sunat asta pe YouTube? Asa nu ar mai fi strans sute de mii de vizualizari pe canalul sau de YouTube, nu credeti? dar sa trecem la urm,atorul membru al trupei, Gami sau mai tanarul Andrei Gavril nascut in 2003 – adica in alt mileniu daca e sa zic asa. Abia a implinit si el 20 de ani pe 5 ianuarie – mai e putin si devine major chiar si in USA!

Vasile si Gavril, astia sunt doi membri marcanti ai trupei 5Gang – lipseste Mihai si faceam un calendar cu ei. Doar ca Vasco se cam plictiseste de stat pe Social Media si au ajuns sa-l coopteze pe Pain ( cand pui doi Pe unul dupa altul e ok gramatical? Nu cred ca e relevant, hai sa ajungem la final mai repede. Sa fi pus capac Abi Talent – am inteles ca si-a schimbat intre timp numele de scena, trupei lui Selly? Cine stie, o sa caut mai multe variante de raspuns, o sa scriu despre cei 7 care au format o trupa de 5, poate ca sunt persoane care vor sa citeasca despre ei.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *