Vica Blochina in 2024

Lituanianca Vica Blochina este iarasi in atentia publicului din Romania, dupa ani buni in care era invitata doar pentru ca era fosta sotie a lui Victor Piturca. La 48 de ani Vica inca mai pozeaza provocator, desi evident ca nu mai arata ca in tinerete. Cu zeci de operatii estetice, se mentine inca bine. Totusi toti vor sa stie ce meserie are, iar aici ne-a pus si pe noi in incurcatura. Ca pozeaza, e fotomodel e prea mult spus, femeie de afaceri, mama de profesie? Mai conteaza asta, cand tu ai deja pagina pe WikiPedia? Aici am exagerat putin, nu are dar e posibil sa-i faca cineva pana la urma, trecand peste faptul ca nu a facut de fapt, nimic notabil.

Vica Blochina, biografie si CV

Asa cum stim deja de ani de zile, Vica Blochina are un copil cu Victor Piturca, pe nume Edan. A implinit anul trecut 16 ani, sper ca nu se uita la pozele mamei sale de pe internet si din revistele mai deochiate, desi cu siguranta o fac colegii lui de la scoala. Poate ca faptul ca s-a mutat mai mult cu Victor o fi contat, in relatia mama – fiu. Nu stiu de ce fotbalistul a evitat initial sa-si recunoasca copilul, este copia lui la indigo. Ii seamana, sa speram ca si la talent dar nu si la viata privata, aici ar trebui sa-si gaseasca alt exemplu de urmat.

Maria Piturca ( sotia fotbalistului ) i-a fost alaturi si acum il ajuta sa-l creasca pe Edan, baiatul pe care Vica Blochina i l-a daruit acum 16 ani. Actuala sotie si mama vitrega a lui Edan are 62 de ani, este o prezenta discreta, i-a daruit si ea un baiat, pe Alexandru Victorio Pițurcă. Deci este fratele vitreg a lui Edan, cei doi se inteleg bine, nici nu se putea altfel, avand in vedere ca are 40 de ani. Adica este mai tanar cu doar 8 ani fata de mama sa vitrega, Vica Blochina. Interesanta familie as zice eu.

Cum arăta Vica Blochina în tinerețe si cum arata acum? As zice ca nu s-a schimbat prea mult, nici ca meserie si nici ca mod de abordare a vietii din Romania. Cred ca e prezentatat mai bine pe site-ul www.Actori.info – desi sincer nu stiu de ce au pus-o acolo, doar pentru faptul ca a participat la mai multe emisiuni TV, nu cred ca asta o face „demna” de a fi prezenta nici pe WikiPedia si nici pe un site unde gasim actorii nostri de valoare, alaturi de cei internationali. Dar cine sunt eu sa decid asa ceva, s-ar putea crede ca sunt invidioasa.

Am descopetit-o pe Vica Blochina la Survivor Romania, dar si la alte emisiuni de genul asta, unde sunt aduse vedete ( sau mai putin ) pentru a atrage cat mai mult public. originara din Lituania, este vedeta in Romania, ma intreb daca publicul din tara natala stie ceva despre ea. Ar fi interesant de vazut si ce zice presa lituaniana despre „ambasadoarea” lor in Romania. Stiu ca prin 2021 spunea ca s-ar intoarce in tara natala, doar ca am dubii ca acolo va gasi atata atentie pe cata primeste la noi in tara.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *