L-am descoperit pe Iusti Fudulu

L-am descoperit azi pe Iusti Fudulu, pentru ca am avut (ne)inspiratia sa ma inscriu pe un grup de whatsapp care ar fi trebuit sa ma scape de problemele de tiroida, diabet si teoretic de orice alta boala, doar consumand nu stiu ce apa. Am ramas acolo sa vad ce vor de fapt de la mine, asa am ajuns sa vad 10 clipuri cu Iusti. Primul era tot despre apa, asa ca l-am sarit si am inceput sa vad ce se mai spune despre domnul asta pe internet. Asa am aflat ca are un canal de YouTube cu peste 35.000 de urmaritori si cateva conturi pe toate retelele de socializare.

L-am descoperit pe Iusti Fudulu

Daca ma intrebati pe mine, ideea cu iThink este geniala, iar asta ii apartine evident lui Iusti Fudulu, a carui biografie o voi cauta si o voi impartasi cu voi. De ce? Pentru ca sunteti atat de multi care veniti aici zilnic, ar fi pacat sa nu va zic si voua cate ceva din ceea ce aflu eu cand colind pe internet. La o privire mai atenta, desi iThink exista pe mai multe nise, Iustin prezinta emisiunea asta la Antena 3. N-as fi stiut daca nu cautam. Inteleg ca multa lume il cauta si pe WikiPedia, acolo cred romanii ca se gaseste orice, de la Mama Omida si pana la Daniel Ilie.

Am crezut la un moment dat ca intre Dr. Robert Morse si Iustin e o legatura, abia dupa mai multe cautari mi-am dat seama ca nu este. Nici nu avea cum sa fie, unul e roman si celalalt nu e. Asadar cam asta e treaba cu omul nostru, poate o sa scriu si despre Antonia Fudulu, care cred ca e sotia lui. Nu cred ca e relevant, dar daca tot a intrebat lume cine-i Antonia, zic eu ca nu strica cel putin un articol pe tema asta. Nu cred ca va atrage mai multi cititori ca cel legat de Cosmin Prelipceanu, de la televiziunea concurenta – DigiTV ( Iustin va reamintesc este la Antena 3! ).

Ce n-am inteles de la Iusti Fudulu este de ce anumite link-uri de pe site-ul sau nu merg, cele care ar trebui sa ne conduca la contul de FaceBook si Instagram. Nu or merge pebntru ca am eu IP de UK, si nu mai sunt in Uniunea Europeana? Sau nu merg din alte motive? As fi putut verfica cu un VPN, dar nici nu cred ca e asa important, mai ales ca am descoperit ca nu are legatura cu caia de vand apa vie.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *