
Vecinul meu Georgica se lauda ca si-a luat o drona, asa ca mi-am zis: da ce eu nu pot sa-i iau una? Ideea era ce model sa-mi iau, iar dupa cateva cautari am decis sa aleg modelul profesional YLR/C S135 EIS Pro Max, o drona nici prea scumpa, dar nicidecum ieftina. Pentru ca la cateva sute de lei e plin internetul de oferte, doar ca filamrile nu prea sunt de calitate, plus ca le cam ia vantul. Drona mea costa putin peste 300 de euro, adica cam cat un salariu din Romania sau un laptop nu tocmai de top, sau cat un smartphone destul de bunicel ( am un Samsung Note 10 pe care vreau sa-l conectez cu drona asta ).
Drona profesionala YLR/C S135 EIS Pro Max – Review
Am promis un review, uite-l aici, pe site doar o sa va povestesc, cine vrea video si stie engleza nu are decat sa se uite pe YouTube si sa vada ce stie drona asta sa faca. Daca ma intrebi pe mine, cea mai ieftina drona pe care merita sa o cumperi este drona profesionala YLR/C S135 EIS Pro Max, in ideea ca nu vrei o jucarie ci un mijloc cu care sa filmezi pe o distanta de 5 km, recomandat 2.000 de metri – ca sa nu folosesti un stick de memorie pentru a salva filmarea. O amortizezi cumva? Eu zic ca DA, gandeste-te ca te costa 300 de euro si tu iei la o filmare 50, deci din sase filmari ai recuperat investitia.
Hai sa vedem cateva caracteristici care te-ar putea interesa: autonomie in zbor circa 30 de minute, hai sa zicem ca 20 ar fi ok desi are un sistem de revenire la baza in cazul in care calculeaza drona ca nu-i mai ajunge bateria sa revina cand vrei tu. Adica are trei variante de revenire oarecum fortata: o chemi tu apasand butonul, drona revine la baza. Mai sunt doua dar le-am uitat deja. Oricum, alta varianta ar mia fi fost cea in care i se termina bateria. Pe a treia inca nu mi-o amintesc, dar poate fac un UpDate curand.
Acumulatorii se incarca destul de repede, cel de la consola intr-o ora si cel al dronei in 90 de minute. Este evident ca la nunta nu prea ai cum sa filmezi cu o singura drona prea mult, ceea ce nu e chiar partea ei forte. Nu-i durea mana sa puna macar doi acumulatori, aveai astfel sansa sa filmezi aproape o ora, mai luai 30 de minute pauza si mai faceai o fimare din aer cu drona. Asta e, nu le poti avea pe toate la 1.600 de lei.
Cateva specificatii bune: evitarea obstacolelor, GPS – cu asta poti face o gramada de chestii, inclusiv sa-i faci un traseu. In plus mai are o chestie faina, te poate urmari cand filmezi, in mod autonom. La banii astia, drona profesionala YLR/C S135 EIS Pro Max chiar isi merita fiecare leu investit. Poate ca ai si tu una acasa, abia astept sa-ti spui parerea pe site, mai multe opinii inseamna mai multe review-uri, nu-i asa?