Cuptorul Moldovencei – afacere de milioane!

Ca sa devii milionar ai nevoie de o idee – stralucita, brilianta, inedita – si uite asa ajungem la Cuptorul Moldovencei, o afacere pusa pe picioare de Nicoleta Hrițcu. Ideea a fost geniala, sa faci cozonaci – eu va zic ca merge si cu covrigi calzi – asta faca nu te gandesti la o franciza Fornetti. Tot ce-ti trebuie este un vad bun si marfa de calitate. Iar Nicoleta si-a- facut cofetarie, ca nimic nu provoaca pofta de mancare mai mult ca un cozonac aburind sau o prajitura dulce ca mierea. Asa a ajuns moldoveanca noastra sa castige milioane, intr-o tara unde toti se plang ca nu le merge.

Cuptorul Moldovencei – afacere de milioane!

Nicoleta e din Soroca si s-a mutat la Iasi, unde a deschis Cuptorul Moldovencei, o afacere de milioane in adevaratul sens al cuvantului. Trebuia sa va zic de ea pe bani marunti, aici chiar daca ma scriem si despre alte subiecte, pana la urma tot despre afaceri e vorba – sau ma rog, asta era scopul initial al site-ului nostru.Au trecut 10 de ani de atunci, ma refer la ziua cand moldoveanca a decis sa devina antreprenor. Iar pentru ca nu trebuie sa inventizi tu apa calda si mersul pe jos, Nicoleta Hrițcu a inceput cu placinte moldovenesti.

DA, a trebuit sa vina de peste Prut la Iasi ca sa ne invete sa redescoperim bunatile bunicii, iar daca vrei sa-i stii toata povestea, poti citi direct la sursa. Va zic sincer ca nici nu mai stiu de unde am auzit de Nicoleta, dar azi m-am trezit cu o pofta mare de cozonac, parca nu am mai mancat de mult. Mi-am adus aminte de ea si de cuptirul ei, am comandat la Glovo si incateva ore aveam pe masa numai bunatati.

Daca citeam pe portalul Iasului despre Cuptorul Moldovencei aflam si locatiile, se gasesc foarte usor si cred ca daca ar livra direct ar fi mai bine ( cine nu stie, firmele astea de curierat rapid te cam buzunaresc – iau 30% din valoare ). Doar ca Nicoletei nu-i sta capul la transport, alti angajati, bataie de cap, etc. Ea se concentreaza pe productie, consumatorii au ei grija cum sa faca rost de bunatati. Cei comozi, comanda acasa – sa le vina cozonacul sau placinta la nas. Cei care vor sa faca si putna miscare, se duc la una din cele sase locatii deschise in Iasi ( am auzit ca a deschis si la Chisinau – ar fi fost culmea s anu fie asa! ).

CA sa faci o afacere de milioane nu-ti trebuie decat bani, o idee buna si putere de munca. DA, din pacate daca-ti lipseste unul dintre ingrediente e mai greu, ca sa nu te dezamagesc si sa-ti zic ca e imposibil.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *