Cum ii mai merge lui Razvan Balanescu

Zilnic pe site-ul Bani marunti trec pe paginile in care am scris despre Razvan Balanescu cam 350 de persoane, cei mai multi fiind interesati de averea sa. Asa ca m=am uitat si eu pe clipul celor de la RO INVEST pentru o opinie mai pertinenta. Omul nostru se cam indoieste de rezultatele financiare prezentate de Razvan. Eu zic ca adevarul il gasim in declaratiile fiscale de la 99Vehicles SRL, iar anul trecut a declarat un profit net de 563.392 lei. Adica in EURO ar veni cam 112 mii, ceea ce hai sa fim seriosi, nu e chiar putin. Eu zic ca este mai mult decat ok, iar daca vorbim de 2021 a fost si mai bine, undeva la 829 511 lei, iar cu un an inainte „doar” 778.428 lei.

Cum ii mai merge lui Razvan Balanescu

Avand in vedere ca sunt contabil, pot aprecia cumva bilantul depus de Razvan Balanescu la firma sa 99Vehicles SRL incepand cu 2019. Hai sa vedem niste cifre edificatoare: capitaluri proprii de 197.024 lei, un profit net de 196.824 lei la o cifra de afaceri de 628.043 lei. Nu avem date sa vedem din ce este format capitalul propriu, aport in natura, bani, etc. dar teoretic omul a reusit sa dubleze capitalul firmei sale intr-un an. Anul 2020 a fost anul in care chiar i-a mers bine, daca raportam la inflatie as zice cel mai bine, cifra de afaceri s-a apropiat de 2 milioane de lei, iar capitalul sau a ajuns la 827.357 de lei. Profitul a fost de 778.428 lei. Am vaga impresie ca tot profitul a fost investit in marirea de capital, asa-mi zice mie flerul de contabil.

A fost haios sa vad ca Razvan Balanescu a investit in mainute digitale, care-i aduc venit. Mie mi se pare ciudat altceva, avand cifra de afaceri de 1.822.588de lei, adica cam 5.000 de lei pe zi [ astea ar fi vanzari, desi aici intra evident si veniturile din YouTube sau ce a mai trecut el pe firma, minus evident ce ia pe chirii – alea-s pe persoana fizica ], profitul sau este de 563.392 de lei, adica 1500 de lei pe zi, sau in euro cam 300! Numai din YouTube ar trebui sa iasa undeva la 200 de euro pe zi – asa zice Social Blade, nu eu. Asdar mare afacere nu-i aici, desi pentru multi un profit personal de peste 100 de mii pe an nu deloc de neglijat. Sa produci 300 de euro pe zi, cand altii produc suma asta lunar, inseamna ca faci bine ceea ce faci.

Am o singura nelamurire, la atatia bani din afaceri, cripto, etc. de ce mai vinde Razvan Balanescu cursuri? Sau cati bani faci din ele? Ca daca si acolo iti merge asa de bine, rezulta ca nu prea se vand uleiurile alea. Sa nu uitam ca si-a luat doua apartamente, sau ma rog – un apartament mic si o garsoniera, plus un teren parca unde o sa-si mute firma – sau a mutat depozitul. A mai luat si o boxa de 15 mp cu 10 mii de euro – asta zic si eu investitie.

In cripto Razvan Balanescu a bagat maxim 60.000 de euro, zice el ca a iesit pe plus – putin, acolo sa nu zica ca e de fapt pe minus, ca eu profit din detinere – atentie! nu din joaca de-a trader-ul! A, sa nu uitam ca nu e multa vreme de cand ne zicea ce bine o sa fie daca investesti in Elrond, iar acum a vandut in pierdere, fara sa-si ceara scuze celor ce l-au ascultat. Ce-i drept spune la fiecare clip ca nu-i expert financiar, sa nu faceti ce spune el, sa faceti ce vreti voi. dar sa cuparati cursul sau, unde va zice fix asta: Elrond o sa creasca, sau daca NU, o sa scada. Cam scade de un an incoace, e timpul sa cuparati!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *