Ce face Cristian Chifoi in 2024?

Poate ca nu stiai ca am luat poza articolului de pe canalul de YouTube a lui Adrian I. Birisiu – care l-a invitat pe Cristian Chifoi la un podcast, pe care l-au vazut o gramada de persoane din decembrie si pana azi: cam 5000 + persoane, din doar 1000+ abonati. Iar eu pentru ca l-am ascultat pe invtat si am investit ( timp, gratuit pe Revolut ) in Crypto, am triplat banii! Da, ai auzit bine  – sau ma rog, ai citit – am lasat ce mi s-a oferit gratis din platforma ( adica cam 55 de lei ) in monede virtuale si am schimbat castigul in Axelar. Ghici cat a fost profitul meu? Peste 200%, iar asta pentru ca nu am vandut cand era 10 lei!

Ce face Cristian Chifoi in 2024?

Bitcoin a crescut, asa cum a prezis Cristian Chifoi acum ceva timp, chiar daca a luat- iar la vale, eu astept sa vad cand ajunge la 100 de mii de dolari. Asta pentru ca am deja in cont 0,0025 de BTC, va dati seama unde o sa ajung peste un an? Nu imi pierd speranta, ba mai mult, am sa fac un articol legat de investitii si cum trebuie ele gandite. Pentru ca multi cred ca iti iei o moneda din astea, o tii 10 ani si gata, devii milionar. Am o veste nu tocmai buna pentru cei ce au acest vis: nu e deloc asa! In zona asta fie te joci cu monedele, le vinzi cand crezi tu ca au ajuns la maturitate, cauti alta care va creste si tot asa, pana cand vei avea o suma frumusica acumulata.

Daca pui banii la CEC, dobanda iti va aduce mai multi bani, care daca ai rabdare va depasi inflatia, deci vei fi „bogat”, in termeni relativi. Oricat ar creste un activ, daca nu ai avut bafta sa-l iei la catica banuti si el sa-si mareasca pretul de mii de ori, mare afacere nu ai facut. OK, dublezi banii, dar mai departe? Ii tii, ii cheltui, unde esti de fapt peste 10 ani? Altfel sta treaba cu ceva care produce venit constant. Adica ceva de genul actiuni cu dividende, pe langa speranta ca le va creste valoarea, mai ai si ceva de cheltuiala – fie reinvestesti, fie iti cumperi o prajitura sau ce-ti mai place tie. O excursie cu vasul de croaziera, de exemplu!

Daca te uiti ca in 7 zile, TOP 10 monede virtuale au fost pe plus, undeva la 36% la unele – faceti si voi socoteala si vedeti cum ar fi fost dac ale aveai in portofoliu. Evident ca puteai sa alegi la polul opus, pierdeai ce ai investit intr-o saptamana. Cam asta e treaba in zona asta, dar poate e mai palpitant ca la LOTO, cine poate spune ca nu-i asa? Asta e paradigma in care traim azi, dorinta celor de teapa lui Cristian Chifoi  de a face profit si teama altora de a investi in chestii volatile.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *