Românii amendați pentru necompletarea formularului PLF primesc banii inapoi

Cand cineva zice ca Dana Budeanu, varsta ei este cunoscuta deja, de cand face pe analistul pe YouTube, zice numai adevarul, nimeni nu credea. Iata ca de azi romanii amendati pentru necompletarea formularului PLF primesc banii inapoi, daca depun cerere, evident. Ca exista si varianta ca poate vrei sa lasi banii la stat, nu-i asa? Asa e la noi, nu e o noutate, de cate ori ai de dat bani ii ia cu japca, daca e de dat inapoi trebuie sa faci cerere si asta inca rapid. mergeti la directia de taxe si impozite din cadrul primariei de domiciliu, in vederea restituirii sumelor achitate, in termen de 90 de zile incepand de azi.

Românii amendați pentru necompletarea PLF-ului primesc banii inapoi

Eu am patit odata o chestie ciudata, and am platit online pentru pasaport am pus numele sotiei pentru ca am platit cu cardul ei [ am pus la cine plateste ], dar ideea era ca desi cine ridica poate fi un imputernicit, acolo puteai pune alt CNP, dar la plata desi plateai cu cardul oricui, punea numele tau. Asa ca ajuns la pasapoarte, am platit din nou, a durat 3 saptamani cu email-ur pana mi-au restituit banii, dupa inca 5 saptamani.

Au fost amendati pentru PLF-ul ala o sumedenie de romani aflati la granita, care au case in statele vecine. Au completat odata formularul, dar el trebuia completa zilnic, daca faceai naveta. Asa s-au trezit cu zeci de amenzi, pe care unii mai “pacalici” le-au si platit. Acum o sa alerge sa-si ia banii inapoi. Au mai fost cazuri din acestea, mai tineti minte cu taxele de drum anulate in instanta? O sa se invete romanul si nu o sa plateasca pe loc nimic, cine stie daca nu se anuleaza amenda dupa ceva timp.

MDLPA precizează că în cazul cetăţenilor care au primit amendă contravenţională pentru necompletarea formularului PLF, dar care nu au achitat amenzile, acestea se anulează şi se scad din evidenţele organelor de executare fără a fi nevoie de depunerea cererii completate.

Staul asta al nostru trebuie luat la bani marunti, ca incaseaza lefuri degeaba, dar la salarii si mariri sunt primii. Pana cand mai toleram o astfel de situatie? Pana la final, nu e romanul ala care sa se apuce de schimbari daca nu au trecut minim 100 de ani.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *