Cine sunt leii de la “Imperiul Leilor” 2021

Anul acesta cei cinci lei sunt: Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu si Dragoș Petrescu. Evident ca toti il stiu pe simpaticul Murad, dar cine sunt restul de patru lei? Primul pe scaune, de la stanga sprfe dreapta cum privesti la televizor sau invers daca esti pe scaun, este nimeni altul decat fondatorul Mobexpert. Acum imi dau seama cat de inspirat am fost eu cand am creat MobArt, un site pentru un prieten care face si el mobila. Nu i-a placut, asa ca am ramas cu site-ul si cu pozele de la mobila facuta acum 5 ani de el.

Cine sunt leii de la “Imperiul Leilor” 2021

In mod cert nu ati auzit pana acum de Dan Șucu, patronul de la Mobexpert – eu cred ca deja am avut ceva legaturi cu firma domniei sale cand mi-am remobilat birourile de la firma mea. Azi firma lui Dan are o cifra de afaceri de 200 de milioane de euro anual, are o gramada de magazine in tara cat si peste hotare. Nici nu e greu sa ai o astfel de cifra de afaceri daca o saltea pentru patul meu matrimonial costa peste 7.000 de lei [ 1.400 Euro, mai mult decat smartphone-ul meu! ]. Patul aferent costa sub 50% din pretul saltelei! Mama ce afacere are si domnul Dan Șucu.

Dragoș Petrescu este ala cu chelie de la Imperiul Leilor, l-ati mai vazut si in alte editii, iar ceea ce nu stiti voi este ca a inceput cu vanzarea de ziare, acum este un mare investitor in domeniul HoReCa, parte de Re-uri. Na, daca pe mine nu m-a dus capul sa investesc mai departe in partea asta – desi cum pe pandemie e cu pauza, deci daca nu ai localul tau, ai putea sa-i zici adio afacerii. A inceput si el ca si mine, cu o taraba, el in Bucuresti, eu in provincie. Daca a fost destept si a strans bani a vrut sa deschida o franciza cu Mcdonald`s. Mai departe nu are rost sa va zic cum a evoluat, ca e deja simplu. Daca l-au respins americanii a mers la .. americanii de la Shell. Tot franciza, evident. Banii adevarati in sa au venit din HoReCa, acel Re care i-a imbogatit pe toti.

Cristina Bâtlan este fata aia simpatica din schema, cea care se ia mereu la intrecere cu Mohammad Murad [ despre care o sa vorbim la final ]. Fata asta a facut bani tot din comert, ea este fondatoarea brandului de incaltaminte Musette [ de care nici nu am auzit! ]. O pereche de pantofi barbatesti costa 439 de lei. DA, nu-mi permit sa dau atata pe o pereche de pantofi, eu port adidasi de 10 euro. De banii aia ii mi iau 10 perechi si nu mai am nicio grija 10 ani! Asta este si ideea mea de afaceri, vinde scump pe piata oamenilor cu bani. Daca le place ce vinzi, esti salvat.

Bogdan Micu este cel mai tanar leu, ala simpatic si cu parul mare. A cochetat cu statul fiind consilier in Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Este de fapt implicat in multe proiecte legate de paduri, a facut si aplicatia aia care nu merge chiar ok, cea cu ”Inspectorul Pădurii”. Oricum intentia conteaza, restul e poveste. Asa ca ajungem la febletea mea: Mohammad Murad. Omul asta a venit in Romania inainte de Revolutie, sa fie student la medicina. Asa se facea daca veneai dintr-o tara araba. Tot domeniul HoReCa l-a facut si pe el bogat, cred ca pana la urma, desi ma apropii de pensie, asta ar trebui sa fac si eu daca vreua sa ajung jurat la Imperiul Leilor.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *